(Verwijs)nieuws

Snel op de hoogte van relevante informatie voor verwijzers? Meld u aan voor ons verwijsnieuws. Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in Franciscus Gasthuis & Vlietland. 

Aanmelden maandelijkse Nieuwsflits Verwijzers

De afdeling Transmurale Samenwerking verstuurt één keer per maand een nieuwbrief aan verwijzers. In deze nieuwsbrief leest u o.a. nieuws vanuit de vakgroepen, ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis, de nascholingsagenda en ZorgDomein wijzigingen. 

Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen?
Aanmelden kan door te mailen naar transmuraal@franciscus.nl o.v.v. ´Aanmelden Nieuwsflits´ waarbij u uw voor- en achternaam, functie en het e-mailadres waar u de nieuwsbrief op wilt ontvangen vermeldt. 

Aanmelden voor updates

De afdeling Transmurale Samenwerking  verstuurt incidenteel updates die relevant zijn voor uw functiegroep. Wanneer u zich aanmeldt voor de mailingslijst ontvangt u o.a. updates op het door u opgegeven e-mailadres in het geval van:

  • Bereikbaarheidsproblemen
  • Storingen van digitale (verwijs)systemen
  • Grote veranderingen bij Franciscus Gasthuis & Vlietland
  • Uitnodigingen voor nascholingen en bijeenkomsten die relevant zijn voor uw functie

Aanmelden voor de updates kan door een e-mail te sturen naar transmuraal@franciscus.nl o.v.v. ´inschrijven mailinglijst updates´ waarbij u uw voor- en achternaam, functie, naam praktijk/organisatie en, indien bekend, uw BIG-nummer vermeldt.

Let op!
Mogelijk ontvangt u de updates en nieuwsbrief van Transmurale Samenwerking in uw e-mailmap 'Overige'. U kunt deze instelling zelf aanpassen door de e-mail van Transmurale Samenwerking te selecteren -> rechtermuisklik en te kiezen voor ‘Altijd ontvangen in prioriteit’.