Verwijzen bij audiologische problemen
Vlag hijsen

Nieuws voor audiciens en audiologen

Eerder hebben wij de audiciens en audiologen geïnformeerd over de manieren van digitaal verwijzen naar Franciscus Gasthuis & Vlietland bij audiologische problemen. Dit naar aanleiding van de aanpassingen in het verwijsbeleid voor audiologische problemen, voortkomend uit het landelijke programma ‘Ontregel de zorg’.

Chipsoft (de leverancier van ons ziekenhuisinformatiesysteem) en ZorgDomein werken nog aan een duurzame oplossing voor het verwijzen via ZorgDomein. In de tussentijd kunnen audiciens en audiologen door een tijdelijke constructie al wel via ZorgDomein naar Franciscus Gasthuis & Vlietland verwijzen.

Gegevens doorgeven

Mocht u op deze wijze willen gaan verwijzen, dan vernemen wij graag de volgende gegevens van u, zodat wij u goed kunnen registreren in ons ziekenhuissysteem:

  • De AGB code van de instelling (hoofdvestiging) zoals genoteerd in Vektis
  • De AGB code van de vestiging van de praktijk (indien er meerdere vestigingen van een keten zijn)

Het is uiteraard ook mogelijk om per beveiligde e-mail te verwijzen naar ons ziekenhuis, via het e-mailadres van de polikliniek KNO: verwijzingen.kno@franciscus.nl.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking, via 010 - 8934730 of transmuraal@franciscus.nl.