Nieuwe locatie Franciscus Maassluis en aangepaste dienstverlening rond verhuizing
Nieuwbouw Maassluis

De polikliniek Franciscus Maassluis is vernieuwd en is vanaf 10 juli 2023 open voor patiënten.

Vanuit de nieuwe polikliniek biedt Franciscus Maassluis medische zorg en diagnostiek aan alle inwoners van Maassluis en omgeving. Het nieuwe adres is: De Vlootschouwer, De Vloot 210 in Maassluis. 

Woensdag 28 juni vindt de verhuizing van de polikliniek Franciscus Maassluis plaats. Vanaf maandag 10 juli zijn patiënten welkom op de nieuwe locatie. Houd rekening met het volgende:  

Bloedprikken: op woensdag 28 en donderdag 29 juni is er beperkte mogelijkheid voor bloedprikken. CITO-aanvragen en semi-spoed worden wel gedaan. Op vrijdag 30 juni is er geen bloedprikken mogelijk. Van 3 tot en met 6 juli kunnen patiënten wel terecht voor bloedprikken op de oude locatie. Op vrijdag 7 juli is er geen bloedprikken mogelijk.

ECG: t/m 7 juli kan er in Franciscus Maassluis geen ECG gedaan worden. Patiënten met een verwijzing voor een ECG kunnen t/m 7 juli terecht op de polikliniek Cardiologie in Franciscus Vlietland en Franciscus Gasthuis.

Spreekuren: op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 juni worden er geen spreekuren gehouden in Franciscus Maassluis. Geplande afspraken van patiënten in de periode van 3 t/m 7 juli zijn omgeboekt naar andere locaties. Patiënten zijn hierover gebeld.

Kijkmoment

Voor huisartsen, praktijkmedewerkers/assistenten, specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, optometristen, audiciens, audiologen, verloskundigen en alle andere geïnteresseerde zorgprofessionals uit Maassluis en omgeving is er op 29 juni aanstaande een feestelijk kijkmoment in de nieuwe polikliniek. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur binnenlopen voor een rondleiding door de polikliniek en de naastgelegen apotheek. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden voor het kijkmoment kan via de website.