Hartritmediagnostiek bij de patiënt thuis verzorgd door Hartis
Vlag hijsen

Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt een uitgebreid aanbod aan eerstelijns diagnostiek. Wij werken al ruim 12 jaar samen met Hartis Telezorg voor de uitvoering van de door Franciscus aangeboden eerstelijns hartritmediagnostiek. Tijdens de COVID-periode is, om patiëntcontacten te minimaliseren, de werkwijze voor het aansluiten van holters veranderd. Hartis verzorgt sindsdien de holter aan huis service. Voorheen kwam de patiënt naar Franciscus om de holter te installeren. Nu ontvangt de patiënt een pakket met instructies thuis. We ervaren dit als een grote toegevoegde waarde voor de patiënt, omdat de reistijd naar het ziekenhuis vervalt, en de registraties van de holter erg goed zijn. Hartis is goed bereikbaar voor vragen van de patiënt, en voor hulp op afstand. 

Over Hartis 
Hartis is gespecialiseerd in directe diagnostiek van patiënten met hartritmestoornissen. De diagnostiekmogelijkheden die Hartis biedt bestaan uit zowel één- of meerdaagse Holter analyses (24-, 48- of 72 uur) als Event registraties (1 week).  

Het team van Hartis bestaat onder andere uit artsen en cardiologen en heeft ruim 20 jaar ervaring met hartritmediagnostiek en het rapporteren van hartritmestoornissen in de eerste lijn.  

Hartritmediagnostiek kunt u net zoals het andere eerstelijnsdiagnostiekaanbod van Franciscus Gasthuis & Vlietland aanvragen via ZorgDomein.  

Contact opnemen met Hartis 
U als huisarts kunt uiteraard ook contact opnemen met de Hartis Helpdesk voor vragen: 088-202 46 46.