Franciscus Artsenwijzer

De Franciscus Artsenwijzer is een handige digitale applicatie waarin u de contactgegevens van alle medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants van Franciscus Gasthuis & Vlietland, huisartsen, apothekers, jeugdartsen en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio kunt vinden.

De Franciscus Artsenwijzer kunt u raadplegen via uw smartphone en tablet. De app is uitsluitend beschikbaar voor specialisten en verwijzers van Franciscus Gasthuis & Vlietland en is niet publiek toegankelijk.

Inlog aanvragen

Om gebruik te kunnen maken van de Franciscus Artsenwijzer heeft u inloggegevens nodig. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl.

Wachtwoord vergeten? 
Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan in de app op wachtwoord vergeten en u ontvangt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Franciscus Artsenwijzer

Downloaden

De Franciscus Artsenwijzer is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u downloaden via de IOS appstore en de Android Play Store.

Wilt u de artsenwijzer op uw computer raadplegen? Klik dan hier.

Gebruikershandleiding

Klik hieronder voor de gebruikershandleiding van de Franciscus Artsenwijzer. U leest hierin onder andere hoe u uw eigen gegevens in de Franciscus Artsenwijzer kunt aanpassen.