Kijkmoment Franciscus Maassluis

Nieuwbouw Maassluis

Begin juli opent de nieuwe poliklinieklocatie van Franciscus Maassluis. Met deze nieuwe polikliniek, gevestigd in De Vlootschouwer, is goede zorg ook in de toekomst dichtbij voor de inwoners van Maasluis en omgeving.

Voor verwijzers (en collega’s uit hun praktijk), verloskundigen, paramedici en andere zorgprofessionals uit Maassluis en omgeving is er op 29 juni aanstaande een feestelijk kijkmoment in de nieuwe polikliniek. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur binnenlopen voor een rondleiding door de polikliniek en de naastgelegen apotheek. Verschillende medisch specialisten, werkzaam in Franciscus Maasluis, zijn aanwezig bij het kijkmoment en laten u graag de nieuwe polikliniek zien. U kunt onder andere een kijkje nemen in de nieuwe radiologie- en echoruimte en diverse spreekkamers bekijken, zoals die van de oog- en KNO-arts. Ook de behandelkamer voor kleine verrichtingen is geopend.

We ontmoeten u graag op 29 juni! Ook collega’s uit uw praktijk/organisatie (doktersassistenten, POH, praktijkmanager etc.) zijn van harte welkom op het kijkmoment. De nieuwe locatie van Franciscus Maassluis is gevestigd in De Vlootschouwer, De Vloot 210 in Maassluis.

Aanmelden voor het kijkmoment kan tot 22 juni.

Aanmelden