Afnamemateriaal MMI (transport- en verzendservice)

Als u regelmatig patiëntmateriaal laat onderzoeken op de Medische Microbiologie, dan kunt u eventueel gebruik maken van onze transportservice. Zodra uw praktijk in te passen is in de reeds bestaande route, ontvangt u een transportbox van ons, waarin u de patiëntmaterialen met bijbehorende aanvraagformulieren plaatst.

Onze transportservice haalt deze transportbox bij u op en levert direct een nieuwe transportbox bij u af met nieuwe afnamematerialen en aanvraagformulieren.

U kunt ook gebruik maken van onze speciale Polymed verzendenveloppen. Deze enveloppen zijn speciaal voor het versturen van patiëntmateriaal per post.

U kunt deze verzendenveloppen bestellen bij de Medische Microbiologie met het door u gewenste afnamemateriaal. Middels het omdraaien van het adreskaartje, komt het materiaal op onze afdeling terecht voor verwerking.

U krijgt hetgeen wat u instuurt ook middels de post direct weer van ons aangeleverd.

Heeft u interesse in onze gratis transport- of verzendservice, dan neemt u contact op met het secretariaat Medische Microbiologie middels telefoonnummer: 010- 4616076 of 4616077.